Bedrijfsprofiel
T Bonte Paard en daarin werkzaam Roy Barthen is een zelfstandige projectontwikkelaar die zich richt op het totale ontwikkelingsproject.

Van enkele woningen, appartementen, zorginvullingen, nieuwe ontwikkelingen tot duurzame gebiedsontwikkeling of herstructurering. Altijd met het oog op morgen en kwaliteit maken we samen.

Iedere ontwikkeling krijgt een eigen identiteit mee, passend bij de unieke fysieke en sociale omgeving van het project. Het realiseren van een blijvend prettig woon-, werk- en leefmilieu met oog voor detail van de woning of het bedrijfsgebouw en haar omgeving staan hierbij voorop. Rekenschap geven aan de rol van belanghebbenden zoals onze partners, maar ook omwonenden, speelt hierin een belangrijke rol. Wij ontwikkelen niet alleen voor het nu, maar kijken in al onze ontwikkelingen naar de toekomst van de gebruiker, het vastgoed en haar omgeving.

Samenwerking
Wij hechten veel waarde aan transparante en praktische samenwerking met grondeigenaren, gemeenten en marktpartijen. Ook initiatiefnemers of ondernemingen die een kleine ontwikkeling wensen worden geholpen. wij beschikken over een uitgebreid netwerk.

Slagvaardig
T Bonte Paard beschikt over de juiste kennis en ervaring om zowel grootschalige als kleinschalige projecten tot een goed eindresultaat te brengen. Bewaking van kwaliteit, kosten en planning alsmede een goede communicatie, vormen een integraal onderdeel van deze aanpak.

Eigen filosofie
Wat wij interessant vinden, is dat als je binnen een sector probeert iets op een eigen manier te doen, dus echt dingen anders doet dan iedereen, de mensen dan eerst een beetje lachen maar op het eind dit toch allemaal als een prachtige ontwikkeling zien. De locatie en de vraag maakt wat er kan komen om een bepaalde plek. Hierin proberen wij echt anders te denken.

Verder is Roy Barthen creatief en kan  hij ‘out of the box’ denken, resultaatgericht en erg vasthoudend en heeft overtuigingskracht. Bovendien is hij op de hoogte van relevante markt- en technologische ontwikkelingen en kan de marktkansen signaleren en oppakken.

Van functieverandering buitengebied tot bedrijfsverplaatsingen en van zorginvullingen tot woningen kunt u bij ons terecht. Echter ook voor allerlei uitbreidingen die niet binnen een bestemmingsplan passen of waarvoor een ruimtelijke procedure moet worden doorlopen kunt u een beroep op ons doen.

Van begin tot het eind in ruimtelijke processen verzorgen wij dan alles.

“Gaat u ook met T Bonte Paard het avontuur aan?”