BED & BREAKFAST

OVERNACHTEN OP LANDGOED BARTHENHORST

Accommodatie
Een weekendje, vakantie of overnachting op landgoed Barthenhorst. Wij hebben een bijzondere accommodatie met twee luxe kamers, waar u kunt genieten van het schitterende weidse uitzicht en geheel tot rust kunt komen om uw creatieve geest weer op te laden.

Ook beschikken wij over paardenstallen waardoor het mogelijk is uw eigen paard mee te nemen.

Kamers
Onze kamers hebben een eigen ingang en terras, beide kamers beschikken over een pantry met koffie/thee faciliteiten en koelkast. Tevens is er overal gratis Wi-Fi. en is er in beiden kamers televisie aanwezig.

Kamer Kaatje is voor twee personen, het tweepersoonsbed met luxe stort douche en wastafel bevinden zich op de vide. Op de begane grond bevindt de gezellige zitkamer met pantry en toilet.

Kamer Bartje is voor vier personen, heeft een elektrische verstelbaar tweepersoonsbed met luxe stort douche en wastafel, hier is een extra kamer met twee eenpersoonsbedden dit alles is op de vide. Beneden is een gezellige zitkamer met pantry en toilet.

Gezamenlijke ruimte en orangerie
De B&B beschikt over een gezamenlijke ruimte waar wij  het ontbijt serveren, hierin bevindt zich een complete keuken met alle luxe apparatuur. De mogelijkheid is aanwezig om deze ruimte (erbij) te huren. Tevens is  de gehele locatie geschikt voor een groep of familie tot maximaal 10 personen. Op de begaande grond staan luxe slaapbanken die wij dan gebruiken als extra slaapplekken.

Orangerie is tevens te huren voor workshops en vergaderingen voor groepen tot 20 personen.

Omgeving

De omgeving van Barthenhorst

Omgeving
Landgoed Barthenhorst is te vinden in het plaatsje Loil dit is èèn van de 12 kernen van de gemeente Montferland. Het is er groen, afwisselend en er is van alles te zien en te doen.

In de plaats Didam is een centrum met een gevarieerd aanbod van speciaalzaken en supermarkten, er is elke vrijdag markt in de monumentale markthal.

Het middeleeuwse stadje ’s-Heerenberg met het mooie kasteel Huis Berg is zeer de moeite waard om te bezoeken. Voor de lekkerste mosterdsoep moet u in Doesburg zijn deze Hanzestad is op 5 km afstand te vinden. In Keppel kunt u met een sloep de Gelderse IJssel op om vanaf de waterkant het prachtige natuurschoon te leren kennen.

Arnhem ligt op 20 km afstand en Doetinchem is 12 km vanaf de Barthenhorst.
In Arnhem is Burgers Zoo, het openluchtmuseum of het Kroller- Muller museum op park de hoge Veluwe maar ook de stad met zijn diverse wijken en leuke restaurants is zeker een bezoekje waard.

Vele fiets en wandelroutes zijn aangegeven door middel van knooppunten, zo zet u heel makkelijk uw eigen route uit. Bijzonder is dat deze routes grensoverschrijdend zijn. Ook zijn er routes uitgezet die beginnen bij een Toeristische Opstappunt (TOP) Deze zijn herkenbaar aan grote kegel met grind erin.

Hier kunt u parkeren, om te voet. te paard of met de fiets verder te gaan. Bij de meeste TOP’s is een horecagelegenheid.

In het Montferlands bos is het heerlijk om te wandelen maar ook hier zijn routes voor mountainbikers en paarden.

Wij kunnen u op uw verblijf nog veel meer tips geven om deze mooie omgeving te leren kennen maar ook om te relaxen, sporten of cultuur te snuiven zijn er genoeg mogelijk heden.

PRIJZEN

Slapen bij kaatje

Kamer Kaatje voor 2 personen
€85,00

Inclusief:


Ontbijt is mogelijk bij een verblijf vanaf minimaal twee nachten en is €12,50 p.p.

Toeristenbelasting €1,50 p.p per nacht

Kamer Bartje voor 2 personen
€105,00

(+€15,00 per extra persoon)

Inclusief:


Ontbijt is mogelijk bij een verblijf vanaf minimaal twee nachten en is €12,50 p.p.

Toeristenbelasting €1,50 p.p per nacht

Voor meerdere dagen hanteren wij een ander tarief. Voor info hierover kunt contact opnemen.

Extra Informatie

  • Vanaf 12:00 bent u welkom uitchecken kan tot 11:00. In overleg kan dit aangepast worden.
  • De gehele accommodatie huren kan ook dit is mogelijk t/m 10 personen wij maken dan gebruik van de slaap banken op de beneden verdieping.
  • Hierbij huur je dan ook gelijk de complete keuken/oranjerie zodat het mogelijk is zelf een maaltijd te bereiden. De prijs hiervan is €250,00 per nacht.
  • In de vakantieperiode rekenen wij voor een verblijf van 1 nacht een toeslag van €15,00
  • Tot 7 dagen voor aankomst kunt u kosteloos annuleren. Minder dan 7 dagen voor aankomst bent u 50% van het reserveringsbedrag verschuldigd, bij annulering op de aankomst dag betaald u het volledige reserveringsbedrag.

Voor vragen bel of mail ons gerust!