Accommodatie
Een weekendje, vakantie of overnachting op landgoed Barthenhorst. Wij hebben een bijzondere accommodatie met twee luxe kamers, waar u kunt genieten van het schitterende weidse uitzicht en geheel tot rust kunt komen om uw creatieve geest weer op te laden.

Ook beschikken wij over paardenstallen waardoor het mogelijk is uw eigen paard mee te nemen.

Kamers
Onze kamers hebben een eigen ingang en terras, beide kamers beschikken over een pantry met koffie/thee faciliteiten en koelkast. Tevens is er overal gratis Wi-Fi. en is er in beiden kamers televisie aanwezig.

Kamer Kaatje is voor twee personen, het tweepersoonsbed met luxe stort douche en wastafel bevinden zich op de vide. Op de begane grond bevindt de gezellige zitkamer met pantry en toilet.

Kamer Bartje is voor vier personen, heeft een elektrische verstelbaar tweepersoonsbed met luxe stort douche en wastafel, hier is een extra kamer met twee eenpersoonsbedden dit alles is op de vide. Beneden is een gezellige zitkamer met pantry en toilet.

Gezamenlijke ruimte en orangerie
De B&B beschikt over een gezamenlijke ruimte waar wij  het ontbijt serveren, hierin bevindt zich een complete keuken met alle luxe apparatuur. De mogelijkheid is aanwezig om deze ruimte (erbij) te huren. Tevens is  de gehele locatie geschikt voor een groep of familie tot maximaal 10 personen. Op de begaande grond staan luxe slaapbanken die wij dan gebruiken als extra slaapplekken.

Orangerie is tevens te huren voor workshops en vergaderingen voor groepen tot 20 personen.